Autorinė Agnės Jagelavičiūtės knyga, kurioje ji atsiskleidžia kaip gera kulinarė, mėgstanti gaminti mylimajam, sau, draugams.
Agnė pateikia ir aprašo receptus, kurie nepadarytų gėdos ir diplomuotam kulinarui. „Gaminti mylimajam, gaminti geriausiai draugei, gaminti mamai, bičiuliams ar su jais, rasti laiko susirinkti prie vieno stalo, jį puošti, serviruoti, ragauti, skanauti, dalytis mintimis – nesvarbu, apie triušienos ragu ar sezono madas, apie Paulį Cezanne‘ą ar Oskaro spektaklį – man tai di…
Autorinė Agnės Jagelavičiūtės knyga, kurioje ji atsiskleidžia kaip gera kulinarė, mėgstanti gaminti mylimajam, sau, draugams.
Agnė pateikia ir aprašo receptus, kurie nepadarytų gėdos ir diplomuotam kulinarui. „Gaminti mylimajam, gaminti geriausiai draugei, gaminti mamai, bičiuliams ar su jais, rasti laiko susirinkti prie vieno stalo, jį puošti, serviruoti, ragauti, skanauti, dalytis mintimis – nesvarbu, apie triušienos ragu ar sezono madas, apie Paulį Cezanne‘ą ar Oskaro spektaklį – man tai didžiausia šventė“, – sako garsi moteris.
Knyga parašyta lengvai ir paprastai, pilna gražių valgių ir gyvenimo būdo nuotraukų, o autorė su skaitytoju kalbasi kaip su geriausiu draugu ir kviečia prie stalo pasimėgauti skaniu maistu.
Autorinė Agnės Jagelavičiūtės knyga, kurioje ji atsiskleidžia kaip gera kulinarė, mėgstanti gaminti mylimajam, sau, draugams.
Agnė pateikia ir aprašo receptus, kurie nepadarytų gėdos ir diplomuotam kulinarui. „Gaminti mylimajam, gaminti geriausiai draugei, gaminti mamai, bičiuliams ar su jais, rasti laiko susirinkti prie vieno stalo, jį puošti, serviruoti, ragauti, skanauti, dalytis mintimis – nesvarbu, apie triušienos ragu ar sezono madas, apie Paulį Cezanne‘ą ar Oskaro spektaklį – man tai didžiausia šventė“, – sako garsi moteris.
Knyga parašyta lengvai ir paprastai, pilna gražių valgių ir gyvenimo būdo nuotraukų, o autorė su skaitytoju kalbasi kaip su geriausiu draugu ir kviečia prie stalo pasimėgauti skaniu maistu.
Paprasti receptai su istorija ir puikiomis nuotraukomis.
Violeta K.
2015-11-09
Labiausiai patiko tai, kad tai nėra sausi receptai ir jų aprašymai. Tai receptai su istorija, skatinantys kūrybingumą ir norą juos išbandyti.
Kristina N.
2014-10-22
Knyga labiau primena nuotrauku albuma,patiekalai labai paprasti ir daug maz zinomi.Tiesa sakant truputi likau nusivylusi.
Skaitytojas
2014-06-26
receptukai labai paprasti, siaip zavi tik nuotrauku gausa, knyga maloni pasiimti i rankas. bet jeigu lyginant su kitomis kulinarijomis knygomis, kur galima pasisemti ideju, tai vertinu 3 balai.
Skaitytojas
2014-06-23
Jei pries tai buciau ja skalidziusi,tai tikrai nepirkciau
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Paprasti receptai su istorija ir puikiomis nuotraukomis.
Labiausiai patiko tai, kad tai nėra sausi receptai ir jų aprašymai. Tai receptai su istorija, skatinantys kūrybingumą ir norą juos išbandyti.
Knyga labiau primena nuotrauku albuma,patiekalai labai paprasti ir daug maz zinomi.Tiesa sakant truputi likau nusivylusi.
receptukai labai paprasti, siaip zavi tik nuotrauku gausa, knyga maloni pasiimti i rankas. bet jeigu lyginant su kitomis kulinarijomis knygomis, kur galima pasisemti ideju, tai vertinu 3 balai.
Jei pries tai buciau ja skalidziusi,tai tikrai nepirkciau